افزایش قد در دوران بلوغ

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 274 بازدید 1 تبادل تجربه

برای پسر ۱۴ ساله ام با ۱۵۶ سانتی متر قد و ۶۰ کیلو گرم جرم

میخواستم ببینم چه راهکاری پیشنهاد میدین تا قدش افزایش پیدا کنه با فعالیت ورزش و تغذیه هم مشکلی نداره

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۴ جنسیت مرد شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام.  وقتتون بخیر
با توجه به اینکه ،قد فرزندان میانگینی از قد والدین می باشد و وضعیت تغذیه ای و سبک زندگی از عوامل موثر هستن. جهت  ارزیابی و دریافت برنامه به متخصصین تغذیه مراجعه کنید که در صورت لزوم
تا قبل از بسته شدن صفحات رشد به
به متخصص غدد ارجاع داده شوید.

تجربه شما

سلام خوبید خانم دکتر توراخدا راه حلی برام پیدا کن من ۱۸ سالمه وزنم ۵۶ قدم ۱۵۳ خیلی کوتاهم بچه هم دارم ۹ ماهشه توراخدا میخوام یکم قد بلندی داشته باشم خیلی افسردم از این قدم😢😔