استفاده از ژل واژینال سنتی

515 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام

من یک ژل دست ساز سنتی واژیناال استفاده کردم. کارشناس طب سنتی گفتن عفونتامو ازبین میبره. حالا برام سواله ممکنه اون ژل از رحمم وارد لوله هام بشه و لوله هارو مسدود کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام
بهتر هست در مورد عوارض جانبی دارو از فردی که دارو را ساخته است سوال شود ..به هر حال داروهای طب سنتی هم  بدون عارضه نیستند ..

تجربه شما

والا من برای درمان تخمدان پلی کیستیک‌ ی عالم  هزینه داروهاشون دادم ولی دریغ از یک ذره جواب بعد فهمیدم اصلا درمان ندار

زحمت کشیدین با جوابتون