درمان پیچ لوله فالوپ

80 بازدید 1 تبادل تجربه

خسته نباشید. من یک بارداری خارج رحم داشتم که کلومیفن خوردم و سایز فولیکول ۲۵ بود و آزاد سازی زدم و نتیجه اش بارداری خارج رحم شد موقع عمل یک دکتر گف لوله ات پیچ داره و یکبار گف که کلومیفن باعثش شده الان من با یه لوله که پیچ داره چیکار کنم آیا راهی برای درمان هست برای برطرف کردن پیچ ؟ چون بنده اصلا شرایط ای وی اف رو ندارم 😢😢😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
بارداری خارج رحمی که شایعترین محل آن لوله های رحمی هست علل متعددی دارد از جمله سابقه عفونت های رحمی و لوله ها و لگنی که موجب چسبندگی های داخل و خارج لوله رحمی می شود و در نتیجه حرکات طبیعی لوله که تخم را بداخل رحم می راند مختل میشود و لذا بارداری خارج رحم شکل می گیرد یعنی تخم در داخل لوله بدام می افتد . علل دیگر عمل های قبلی بر روی لوله ، عمل های جراحی آپاندیسیت که با همان مکانیسم قبلی باعث بارداری خارج رحم می شود . مصرف قرص های جلوگیری ، هورمونی ، و انجام ivf ( بخصوص انتقال جنین متعدد ) از فاکتورهای خطر بارداری خارج رحم هست . مع الوصف احتمال بارداری خارج رحمی چه بعد از اقدام برای بارداری طبیعی و چه با مصرف کلومیفن و یا لقاح آزمایشگاهی  ( ivf ) پایین هست . توصیه برای شما اقدام برای بارداری طبیعی و مراقبت به محض تست مثبت بارداری می باشد .‌

تجربه شما

خانوم دکتر عزیز مچکرم☺☺☺