تنگی نفس با متفورمین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 92 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من تا دو روز پیش روزی یک عدد متفورمین میخوردم از دیروز روزی دو تا میخورم. امروز حالت تنگی نفس دارم. چکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با درود، هر دارويی بنا به شرايط استفاده و فرد مصرف كننده ميتواند علاوه بر مزيت، عوارضی داشته باشد. يكی از عوارض متفورمين ميتواند تنگی نفس باشد، بهتر است با پزشكتان تماس بگيريد.

تجربه شما

سلام، صبحتون بخیر و خدا قوت،

خانمی هستم 37ساله که قصد بارداری دارم سونو که انجام دادم کمی مشکل داشتم و دکتر فعلا بهم متفورمین دادن

امکانش هست که سونو بنده رو ببینید و در مورد مشکلم تو ضیح بدید و آیا اینکه متفورمین کافیه و اینکه من از این ماه در حال اقدام هستم ،آیا مشکلی نیست؟

@lm

سلام دوست عزیز  خیر مشکلی ندارد می توانید سه دوره از این دارو استفاده کنید و برای بارداری اقدام داشته باشید موفق باشید