سلام خسته نباشید من اقدام هستم برای بارداری و من 2 فروردین پریود شدم تا 6 فروردین بعدش پاک شدم و دو روز بعدش نزدیکی داشتیم و بعد اون روز لکه بینی داشتم و چندروز بعد مراجعه کردم به دکتر و معاینه کردن و سونو واژینال و گفتن احتمال بارداری هست و بهم قرص دوفاستون تجویز کردن و گفتن تا سه روز اول مصرف اگر پریود شدی بیا مطب اگر نشدی یک هفته بعدش برو آزمایش بارداری؟ حالا سوالم از شما اینه آیا واقعا امکان بارداری بوده و آیا میتونم حین مصرف دوفاستون نزدیکی کنم و اینکه چرا دکتر بهم گفت اگر پریود شدی بیا مطب؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در زمان تخمک گذاری خود یک شب در میان باید برای بارداری اقدام کنید در زمان تخمک گذاری داشتن لکه بینی جزئی طبیعی است قرص دوفاستون باید از شب ۱۵ سیکل قاعدگی به مدت ۱۰ شب در کسانی که پریودشان بیشتر از ۱۰ روز تاخیر دارد تجویز می شود مصرف فقط سه قرص دوفاستون طبق دستور مصرف استاندارد آن نیست اگر مصرف قرص دوفاستون را شروع کردید بهتر است ۱۰ شب کامل مصرف شود موفق باشید