علت خون در مدفوع

با سلام با عرض معذرت امروز صبح روی مدفوع و بعد از دفع چند قطره خون چکید در ضمن یبوست هم داشتم میخواستم بپرسم لازم است برم دکتر یا اگر باز هم تکرار شد برم تا حالا سابقه نداشته و منو کمی ترسانده 24سالمه و در اقدام برای بارداری

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز علت این مشکل شما می تواند شقاق مقعد در اثر یبوست باشد باید مواظب رژیم غذایی خود باشید تا دچار یبوست نشوید در صورت تکرار آن  ممکن است دچار درد و مشکل شوید مصرف میوه و سبزیجات تازه و مایعات را در رژیم غذایی خود افزایش دهید موفق باشید.