عفونت خون نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 1 تبادل تجربه

 با عرض سلام نوزاد هشت روزه داریم از بدو تولد بخاطر زردی بستری شد الان هم سه روز هست تشخیص دادن عفونت وارد خونش شده و آنتی بیوتیک بهش وصل هست و گاهی افت فشار دارد خیلی نگرانیم درمان این بیماری چقدر طول میکشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

درمان عفونت خون نوزاد ( سپسيس نوزادی) بستگی دارد از چه نوعی باشد.

معمولا دوره درمان كمتر از ٧ روز نيست.( متوسط ٧-١٠ روز).

در صورت درگيری بعضی ارگانها در اثر عفونت اين مدت طولانی تر خواهد بود.

تجربه شما

باعرض سلام خدمت شما و تشکر بابت پاسخدهی تون

عدد آزمایش که تشخیص عفونت خون دادن ۱۹ بوده. امروز آزمایش گرفتن پنج و نیم شده آیا برطرف شده؟

گفتن باید تا سه روز دیگه درمان را ادامه بدن درسته؟

بررسی کردن و آزمایشات مختلف انجام دادن و گفتن که عفونت ارگان دیگری از بدن را درگیر نکرده

@زینگیس

كاهش اين عدد نشان دهنده پاسخ به درمان است ولی بايد دوره درمان هم تكميل شود.