سلام

33 سالمه قدم 160 وزنم چندساله بین 40 الی 45 خداروشکر هیچ گونه بیماری هم ندارم طبعم هم گرم و خشک قبلا سیپروهیپتادین خوردم خیلی خوب شد ولی دوباره لاغر شدم صورتم و درحال حاضر چربی تزریق کردم و خوبه ولی اندامم خیلی لاغره

برای افزایش وزن چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام.  وقتتون بخیر
ژنتیک تقریبا 80 درصد در چاقی یا لاغری افراد  تاثیر گذار است. و فاکتور بعد  عوامل محیطی می باشد.
 درصورتیکه لاغری شما ژنتیکی نبوده و  سابقه بیماری خاصی ندارید.
جهت رسیدن به وزن سلامت به   مطب یکی از همکاران(کارشناس یا متخصصین تغذیه)  جهت دریافت برنامه غذایی مراجعه کنید.