ارتباط برادر با فردی که از او بزرگتر است

سلام و وقت بخیر.من یک داداش ۲۳ ساله دارم که یکساله درسش تموم شده و بخاطر دیسک کمرش معاف موقت گرفته و منتظر جواب قطعی از سربازی هست. چند روز پیش اتفاقی داداشم رو باخانمی سن بالا (حداقل ده سالی بزرگتر) دیدم که از ماشین پیاده شد. خیلی شوکه شدم. خانم رو تعقیب کردم از محله خوبی نیست، متأهله و از نظر اخلاقی هم خوب نیست. همسرم با داداشم صحبت کرد و گفته ۱۱ماه هست میشناسمش و شوهرش از کار افتاده هست و همینجوری با هم هستیم و.... . هسرمم بهش گفته تمومش کن اینا هزار جور مرض دارن خودتو خراب نکن و ...حالا دقیقا نمیدونم چیکار کنم. کمکم کنین. این راهی که داداشم داره میره تهش مشخصه. اما هیچ کاری ازم برنمیاد. کمکم کنید؟ تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
به عنوان یک خواهر شما تنها میتونید نقش آگاهی دهنده و راهنما رو برای برادرتون داشته باشید و از خطرات چنین رابطه ای ایشون رو اگاه کنید و پیشنهاد مراجعه به مشاور رو بهشون بدید اما این در صورتی قابل اجرا هست که خود برادر شما خواست و میل به ایجاد تغییر در این شرایط رو داشته باشند در غیر این صورت تنها شاهد درگیری و هدر رفتن انرژی در روابطتتون خواهید بود. بهترین کار در این بین پرخاش نکردن و ایجاد نکردن حس بازجویی در برادرتون هست و تنها تمرکز بر این موضوع که چنین رابطه ای چه پیامدهایی برای ایشون در بر خواهد داشت. موفق باشید