بی انگیزگی برای درس خواندن پسر هفت ساله

پسرم کلاس اولیه . از نظر درسی خوبه . مشکل خاصی نداره . ولی تو نوشتن تکلیف خانه خیلی کند و بی علاقه هست . ریاضی اصلا مشکل نداره. دیکته وقتی تمرین کنه بدون غلط مینویسه .تو این شش ماه دیکته  هاش ییشتر از سه غلط نداشته .اکثرا یه غلط بوده یا بدون غلط .فقط مشکل کند بودن و بی علاقه گی .بی انگیزگی داره .من به عنوان یه مادر نمیدونم چقدر باید پیگیر نوشتن مشق شب پسرم باشم . دقیق نمیدونم وظیفه من چیه وقتی از مدرسه میاد خونه .

در ضمن من یه بچه یازده ماهه شیطون دارم که امکان اینکه بتونم خیلی وقت برای درس پسرم بزارم ندارم .شوهرمم شغل آزاد داره .بخاطر شرایط کارش اصلا نمیتونه با من همکاری کنه؟

پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.
پسرتون کلاس اول هست و کند بودنش کاملا طبیعیه. وقتی مشکلی در ریاضی، املا، و خواندن نداره پس نگران نباشید و تحت فشارش نگذارید. سعی کنید تکالیف را برایش لذت بخش کنید بعد از انجام تکالیف با او بازی کتید تا لذت ببرد.
شاد و سربلند باشید