سلام خسته نباشید

بنده خانمی ۲۸ ساله هستم وزنم ۸۹ کیلو هست البته ۱۶ کیلو کم کرده بودم که ۴ کیلوش برگشت و الان ۸۹ کیلو شدم ده ساله ازدواج کردم و تا حالا بچه ای نداشتم پیگیر دکتر زنان  شدم که دکتر فرستادنم پیش دکتر غدد و دکتر غدد هم گفتن که به فاصله ۲۵ اسفند ۹۷ تا ۲۵ اردیبهشت ۹۸  حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلو کم کنم دکتر تغذیه هم که رفتم گفت کار معقولی نیست که تو حدودا دو ماه ۱۵ کیلو کم کردن مخصوصا با ناراحتی معده که دارم خلاصه گفت در طولانی مدت  باید رژیم بگیری نه دو ماهه همسرمم اجازه باشگاه رفتن یا پیاده رویی نمیده چون تنهام از خودم رژیم گرفتم جز یکم سایز چیزی کم نکردم وزنم استوپ کرده  الان یک ماهش گذشته و من کلی استرس دارم که چی جوری تو یک ماه انقد کم کنم  و قرص متفورمین برای کمک بارداری و اسید فولیک و لووتیروکسین برای تیروئید مصرف میکنم لطفا کمکم کنید

البته اینم بگم که تصمیم گرفتم رژیم کانادایی بگیرم  حالا چی کار کنم با اینکه میدونم کسی که دارو استفاده میکنه و ناراحتی معده داره نباید این رژیمو بگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
رژیم درمانی باید زیر نظر کارشناس یا کارشناس ارشد یا دکترای تغذیه انجام بگیرد
برای مشکل شما راه حل بسیار است
حضوری به همکاران تغدیه مراجعه بفرمایید