سلام دختر 14 ماهه دارم که همیشه میخواد بغلم باشه و شیر بخوره تازگیا از هر دو سینه شیر میخوره و همه رو دعوا میکنه و میزنه و جیغ میزنه با یک عده خوبه با یک عده بزرگ و کوچک نمیسازه خودشو میزد یک چند هفته الان خیلی کمتر شده ولی همچنان بقیه رو میزنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

رواندرمانگر کودک و نوجوان

با سلام آيا در خانه پرخاشگری هست؟ معمولا پرخاشگری چند دليل داره:عدم وابطه با كيفيت با والدين،يادگيری و مشاهده،ژن،اگر پرخاشگری در حد جيغ زدن،داد زدن و پرت كردن وسايلی باشه كه آسيب نمی زنه ناديده می گيريم و اگر در حد زدن بود نيم ساعت از اسباب بازی كه دوست داره محروم می كنيم.حتما روزی نيم ساعت شما و روزی نيم ساعت بابا باهاش بازی با كيفيت داشته باشين.