زمان مناسب برای اقدام به بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 21 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. حدود چهار ماه از بارداری خارج از رحمی که داشتم گذشته میتونم دوباره اقدام کنم یا باید تا شش ماه کامل صبر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر وضعیت جسمی قاعدگی و هورمونی تون خوبه میتونید ولی تا شش ماه صبر کنید بهتره تا محل قبلی عملتون کامل تر ترمیم بشه

تجربه شما

حاملگی من با یک دوز آمپول متوتروکسات برطرف شد و خوشبختانه عمل نشدم ولی چون اون آمپول شیمی درمانی هست میترسم تاثیرات منفی داشته باشه.  به نظر شما چهار ماه فاصله کافیه؟ ضمنا من باید عکس رنگی از لوله هام بگیرم قبل اقدام یا نیازی نیست؟

@پاپاتیا۱۳۹۸

آمپول برای بارداری بعدی ضرر نداره

اگه قصد اقدام به بارداری دارید بله باید قبلش عکس رنگی رحم بگیرید

مشخص میشه بعد ۴ ماه میتونید مجدد اقدام کنید یا نه