سلام. شوهر من در هفته یک بار با من رابطه جنسی داره در حالی ک من نیازم با یک بار در هفته رفع نمیشه. به خودش هم گفتم ولی میگه من بیشتر از این نمیتونم خسته ام و فلان. همون یه بار در هفته هم که هست من ارضا نمیشم سریع هم تمومش میکنه. کارشم تو نانواییه شاطره. متولد 73. خودمم 76

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، متاسفانه کار زیادی نمی توان کرد، اما اگر زوجین با هم رابطه و همکاری خوبی داشته باشند می توان از روشهایی غیر از دخول مثل تحریک دستی، دهانی، لاپایی و... شما را به نقطه ارگاسم برسانند، بدون اینکه نیاز به دخول باشد.

ضمن اینکه باید شما در طی روز سر خود را بیشتر گرم کنید، ورزش کنید و انرژی خود را خرج کنید، از مصرف غذاهایی با طبیعت گرم مثل موز و سیر و پیاز و... کم کنید. عکس و فیلم مستهجن یا محرک نبینید.