سلام وقت بخیر من یک سوال داشتم خواهر من با نامزدش سه چهار بار رابطه دهانی داشتن البته مایع منی داخل دهانشان نرفته و قبل خروج منی آلت را خارج کردن. ما طبق شناختی که از نامزد ایشون داریم و گفته خودشون میدونیم قبلا رابطه نداشتن اما با این حال خواهر من نگران هستن که اگه شخص خدا نکرده مبتلا به ایدز باشن ممکنه انتقال پیدا کرده باشه؟ چیکار میشه کرد آیا ازمایش ضروریه که بدن؟ چون بدلیل اختلافات خانوادگی ممکنه نامزدی بهم بخوره برای همین من نگران خواهرمم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
آلودگی مایع منی در بیمار مبتلا به ایدز قطعی ۱ در ۱۰۰۰ است ! حال این آقای مورد نظر که اصلا مبتلا به ایدز نبوده و حتی مشکوک به بیماری هم نمی باشد ضریب نگرانی از ابتلا به ایدز بسیار بسیار ناچیز بوده و احتمال آن خیلی خیلی کم است .