سلام من آزمایش خون دادم و رسولت 1000 بود و دو روز بعدش رفتم دکتر که توی مطبش سونوگرافی کوچیک داشت، با اون سونو کرد و گفت ساک بارداری نمیبینم و بعد از کمی گفت یک چیز خیلی ریز میبینم که میتونم بگم ساک هستش یا نه، تو 3 روز دیگه برو سونوگرافی بیرون جوابشو بیار

امکان داره اصلا باردار نباشم یا خارج رحم باشه؟😔

یا هنوز خیلی کوچیک دو هفته اینا باشه مشخص نشده باشه؟

توی نت خوندم رسولت 18000 یعنی 4 هفته و توی سونوگرافی قابل تشخص هستش

مال من 1000 بود و تخمگ گذاریم 26 اسفند الان 17 اسفنده 20 روز میگذره و 3 هفته پر نشده

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل معمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم هفته ي آينده سونو واژينال بيرون بدهيد تا نتيجه قطعي مشخص شود ،،، مارادراينستا دنبال كنيد