کم بودن رابطه جنسی

سلام وقت بخیر

ببخشید شوهر من میل خیلی کمی به رابطه جنسی داره شاید 20 روز یک بار بر عکس من هفته ای دو سه بار دلم میخواد ولی شوهرم دلش نمیخواد که با هم رابطه داشته باشیم بعد اینکه انجام نمیگیره خیلی عصبی میشم بغضم میگیره گریم میاد این عادیه؟یا من اینطوری شدم شوهرم آسنترا مصرف میکنه فکر کنم بخاطر اون میل جنسیش کم شده قبلا خوب بود ما 2 سال ازدواج کردیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
اگر به دنبال مصرف قرص Asentra میل جنسی همسر شما کاسته شده ، این موضوع می تواند از عوارض جانبی مصرف این دارو باشد که در برخی از افراد چنین عارضه ای بوجود می آید .
پیشنهاد می کنم همسر شما به پزشک معالج خود مراجعه نموده و جهت حل مشکل و یا تغییر دارو از ایشان مشورت لازم را بگیرند چون تشخیص بیماری همسرتان را پزشک معالج ایشان می داند .