درمان زگیل تناسلی در مردان

سلام.برای زگیل تناسلی شوهرم چه دارویی هست؟میترسم منم این ویروسو ازش بگیرم.زیگیل ها ریز و متوسط هستن که هم روی خود آلت ایشون وهم دورش دراومده.رفته از داروخونه اسید سالسالیک گرفته میزنه هرشب.یک ذره کمتر شده ولی خوب نشده.چکار کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
به هیچ عنوان تا درمان کامل، موهای ناحیه تناسلی را اصلاح نکنند. همچنین تا درمان کامل، رابطه جنسی نداشته باشید.
موثر ترین و سریع ترین روش درمان کرایو یا همان فریز ضایعات است که میتوانید با مراجعه به کلینیک، در یک جلسه انجام دهید.
 در صورت تمایل، برای اخذ نوبت با شماره های زیر تماس بگیرید.
۸۸۳۴۳۴۴۴-۵-۶
در صورت عدم پاسخگویی، برای اخذ نوبت به شماره ۰۹۰۵۸۷۸۲۳۰۶ پیامک بدهید.
آدرس:
تهران،خیابان مطهری، خیابان فجر، روبروی بیمارستان جم،کوچه شهید نظری، روبروی MRI دکتر اطهری، ساختمان زهره(پلاک ۵۰) طبقه ۵ واحد ۱۶