سنگ صفرا و جراحی

221 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من سنگ صفرا دارم سنگ های متعمد ریز مشاهده شده من الان دو هفته است دارو گیاهی میخورم و هیچ مشکلی ندارم دکتر طب سنتی گفتن بعد یک ماه سونوگرافی رو تکرار کن هیچ درد هم ندارم اگه درد نداشته باشم مشکلی منو تهدید نمیکنه ...و عمل جراحی لازمه با این شرایط؟.

دکتر گیاهی گفتن صددرصد مشکلات با این دارو ها حل میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

با سلام. البته من داروی گیاهی را عامل بر طرف کننده سنگ صفرا نمیبینم و توصیه میکنم از مصرف موادی که از منشا و یا عوارض آن اطلاعی ندارید و مجوز های استاندارد لازم را ندارند چه گیاهی و ... پرهیز کنید.
عدم وجود درد کیسه صفرا دلیلی بر عدم نیاز به درمان نیست.
بسته به شرایط و علائم بیماری و تعداد و سایز سنگ ها و حتی شغل شما نیاز به جراحی تخمین زده میشود.
بهتر است به پزشک متخصص جراحی مراجعه کنید.

تجربه شما

سلام من مادرم سنگ کیسه صفرا داره تو این وضعیت کجا باید ببیرم برا عمل خیلی درد داره موقع خواب