با سلام و خسته نباشید. سوالی از خدمت مشاوران محترم نی نی سایت داشتم. من در آذر ماه سال ۹۷ بارداری خارج از رحم داشتم که با دریافت یک دوز آمپول متو تروکسات و طی یک هفته بتای من به صفر رسیده و حاملگی خاتمه پیدا کرد. سوال من این است که آیا اکنون با توجه به گذشت چهار ماه از آن جریان میتوانم اقدام به بارداری را شروع کنم یا باید فعلا صبر کنم؟ و اینکه چه اقداماتی برای جلوگیری از احتمال دوباره وقوع حاملگی خارج از رحم باید انجام دهم؟ آیا عکس رنگی باید بگیرم و آیا ماهی که عکس رنگی انداختم میتوانم اقدام برای بارداری داشته باشم یا باید ماه بعدش اقدام کنم؟ با تشکر از سایت خوبتان

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام الان باتوجه به اينكه ٤ ماه گذشته ميتوانيد اقدام كنيد ،، هيچ راهي براي جلوگيري ازحاملگي خارج رحم متاسفانه نميتوان گفت،،، نگران نياشيد واقدام كنيد