سلام کمک کنید من از استرس مردم. من با نامزدم دیشب بودم و حدود یک هفته به پریود ام مونده. کلا با کاندوم بودیم وسط رابطه کاندوم رو دراورد چون حالت نعوظی رو از دست داده بود با دستش خودشو تحریک کرد. اون موقع یک قطره پیش آب به دستش خورده ولی انقدر کم بود به صورت نمناک کاملا خشک شد همون موقع .با همون دستش دوباره کاندوم رو استفاده کرد آیا ممکنه اون پیشابی که تقریبا خشک بود کاندوم رو آلوده کنه و حامله بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ، چون يک هفته قبل از زمان پريود بوده است، احتمال بارداری نداريد .