کنکور و نداشتن انگیزه برای درس خواندن

من ۱۸ سالمه و امسال کنکور دارم ولی خیلی بیخیالم درس نمیخونم و برام هیچی مهم نیست زیاد به مرگ فکر میکنم نمیخوام دارو اعصاب مصرف کنم لطفا بگید باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقتتون بخیر
عزیزم این بی خیالی تو سن و سال شما وجود داره فقط مقدار اون در همه متفاوته.
شما برای حل مشکلتون باید انگیزه در خودتون ایجاد کنید. شما باید سعی کنید هدف گذاری کنید و اهدافی رو برای خودتون انتخاب کنید که دست یابی به این هدف ها در شما ایجاد انگیزه کنه.
در خصوص فکر کردن به مرگ شما چون مشغله ذهنی کافی ندارید ناخودآگاه به یه سری از مسایل که براتون جای سوال داره فکر میکنید اما به محض اینکه به افکارتون مسیر بدین بر اساس اهدافتون ، افکار مزاحم رهاتون میکنه. ضمنا خیلی زوده به این مسایل فکر کنید.
در خصوص مصرف دارو هم لزومی نداره دارو شیمیایی استفاده کنید میتونید از عرقیات یا داروهای گیاهی برای آرامشتون استفاده کنید.
موفق باشید، سیاردوست