تردید برای انتخاب بین عشق و هدف

سلام

من ٤ سال هست كه با آقايی در ارتباط هستم و قصدمون ازدواجِ، همديگرو خيلی دوست داريم. ولی خوب به خاطر شرايط مالی و يک سری مشكلات نتونستيم هنوز ازدواج كنيم (من ساختم و صبر کردم که شرایطشون بهتر بشه تا ازدواج کنیم و هیچ فشاری بهشون نیاوردم چون میخواستم بهترینشو انجام بده و تا زمانی که بهتر هم بشه صبر میکنم) تو اين حين من ويزای تحصيلی گرفتم و ٢ ماه ديگر بايد از ايران برم ( فكر نميكردم سريع بتونم ويزا بگيرم ولی زود اومد)موندم بين دو راهی عشق و هدف. هم به هدفم میخوام برسم و هم عشق و علاقه ۴ ساله که دو طرفه هم هست واسم مهمه.

ایشون هم به خاطر شرایط مالی و هم به خاطر اینکه پدر مادرشون تنها نباشن میگن که نمیتونن همراهی کنن ولی میتونن تلاش کنن که رفت و آمد داشته باشن تا سال دیگه که درس من تموم میشه ببینیم که چه اتفاقی میفته و چی کار میکنیم.من بین دو راهی موندم نمی دونم باید از خود گذشتگی کرد و یا هدف رو هم باید دنبال کرد.

شما با از خودگذشتگی خانم موافقين؟ كه از زندگيش بگذره به خاطر شرايط طرف مقابلش ؟ به نظرتون بعدا به مشكل ميخورن يا نه؟

ممنون از راهنماییتون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما همراه عزیز
دوست من باید ببینید شرایط ازدواج برای آقایی که در حال حاض باهاشون در ارتباط هستید برای چه زمانی امکان پذیر میشه؟ تا الان چه قدمهایی برای عملی تر شدن ازدواج برداشته اید و اینکه آیا درآمد این آقا، شرایط خانوادگی شون و ... آمادگی نسبی برای ازدواج رو داره یا اصلا نداره؟ چنانچه فاصله شما تا ازدواج خیلی زیاد است و ممکن است این زمان طولانی تر هم بشود موکول کردن برنامه های شخصیتون به آینده ای مبهم توصیه نمیشه. موفق باشید