کنترل خشم نداشتن خواستگار

سلام خسته نباشید من یک دوست پسر دارم که قراره ازدواج کنیم و اما گاهی اوقات که تو خونشون عصبانی میشه وسایل میشکونه و اینم بگم از 16سالگی نوشیدنی های غیرمجاز و قلیون مصرف دارن آیا امیدی هست که بعد از ازدواج تو عصبانیت چی نشکونه یا باید از رابطه بیام بیرون و اگه جوابتون منفیه نحوه رفع وابستگیو بهم بگید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام

موقعیت خونه ایشون رو گفتین و نگفتین آیا در رابطه با شما هم این عدم کنترل خشم وجود داره؟ این که چه چیزی باعث عصبانیت ایشون میشه؟ نقش شما یا اعضای خانواده در این عصبانیت چیه؟ کلا چه ویژگیهای شخصیتی ای دارن؟

یکی از مهارتهای مهم در زندگی مهارت مدیریت خشم هستش و رفتن به این کلاسها می تونه کمک کننده باشه و اگر خشم درجات خیلی شدیدی داشته باشه ممکنه احتیاج به دارودرمانی هم پیدا بشه.

بنابراین توصیه من مراجعه حضوری به روانشناس هستش و از اونجایی که قصد ازدواج دارید توصیه میکنم مشاوره پیش از ازدواج رو نادیده نگیرید. در این جلسات میتونید راحتتر در مورد جنبه های مختلف اطلاعات کسب کنید و تصمیم مناسبی بگیرید.

شاد و پیروز باشید.