باردار نشدن بعد از نه ماه

19 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام.خانمی ۳۵ ساله با وزن ۵۹ و قد ۱۵۵هستم.یکساله ازدواج کردم دو ماه بعد ازدواج باردار شدم اما در هفته هشتم به علت لکه بینی و خونریزی سقط کردم.بعد شستشوی رحم و دو ماه استراحت دوباره اقدام کردم اما تا به الان که حدود نه ماه میگذره باردار نشدم. برام عکس رنگی نوشتن انجام دادم گفتن لوله هات بسته بود باز کردیم اما چون ابعاد رحم مشخص نبود عکسی بهم ندادن آزمایشات دیگه انجام دادم هنوز نشون دکتر ندادم. لطفا کمکم کنید بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام مشكل شما نياز به معاينه وشرح حال دقيق وتصميم گيري درست دارد به مطب مراجعه وازطريق اينستاي ما وقت بگيريد

تجربه شما

باسلام. شما در جواب سوالی که ازتون داشتم و پاسخ دادین گفتین به مطب مراجعه و از طریق اینستا نوبت بگیرید اما من خوزستان هستم نمیدونم باید چیکار کنم

@hmyshh390

کاربر گرامی سلام.  لطفا به طور حضوری به متخصص زنان در محل سکونت خود مراجعه کنید. با تشکر