نحوه مصرف قرص روکین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 470 بازدید 1 تبادل تجربه

وقت بخیر، من برای اولین بار قرص روکین رو امتحان کردم برای اینکه در مسافرت بودم و نمی خواستم پریود بشم. از روز ۵ام پریود شروع کردم بسته اول ۲۱تا تموم کردم و بسته دوم رو شروع کردم که پریود نشم در روز آخر مسافرت رابطه بدون محافظت داشتم و به تنها قرص دسترسی همون روکین داشتم که ۴ تا خوردم و ۱۲ ساعت بعد ۴ تا دیگه نمیدونم اصلا درست بود کارم یا نه؟ الان از این موضوع ۵ روز گذشته لطفا راهنمایی کنید احتمال بارداری هست؟ من واقعا الان شرایط برداری ندارم😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

درست مصرف کردید
احتمال بارداری بسیار ضعیفه.

تجربه شما

ممنون، بله دیشب پریود شدم، ولی خیلی کم....کلا جدیدا پریودم از وقتی ازدواج کردم کمتر شده