سرگیجه و پرخوابی

سلام

امروز کمی بعد از اینکه از خواب بیدار شدم در حال بلند شدن دیدم حالت گیجی دارم و مثل کسی که تب داره و وقتی بلند میشه و راه میره سرگیجه داره و نا متعادله ولی نه با اون شدت . راه که میرفتم بدنم از حالت صاف و راست بودن خارج میشد و به سمتی متمایل میشدم بیشتر به سمت راست مدتی بعد هم هنوز اون حالت رو داشتم . ترسیدم که نکنه ام اس باشه الان مطمئن نیستم این حالت رفع شده باشه . من مدتیه شبها دیر میخوابم و اکثر روزا تا ظهر خوابم ، در توانم نیست که زودتر از خواب بیدار بشم حتی ظهر هم به ناچار بیدار میشم انگار هرچقدر میخوابم بازم کمبود خواب دارم بین خواب چشمامو باز میکنم اما از شدت خواب آلودگی توان بلند شدن ندارم و دوباره میخوابم . حتی گاهی با وجود اینکه تا ظهر خواب بودم بعد از ظهر هم دوباره می خوابیدم ، نسبتا افسردم زود از کوره در میرم و عصبی ام مو و ابروهام کم پشت شده نسبت به قبلتر . چندماه پیش آزمایش انجام دادم یکی از هورمون های تیروییدم بیشتر از مقدار نرمال بود و ویتامین دی هم خیلی خیلی کم بود که حدود دوماه مکمل دی مصرف کردم و دوباره آزمایش تیرویید و ویتامین دی دادم ایندفعه هردو نرمال بودن البته ویتامین ب ۱۲ هم آزمایش دادم اون هم خوب بود . نمیدونم مشکل از چیه چون آزمایشات چیزی رو نشون نمیدن در مورد پرخوابی چون سابقه مصرف داروهای افسردگی رو دارم ممکنه به دلیل اون داروها باشه که اثرش باقی مونده باشه و باعث خواب آلودگی بشه؟ لطفا راهنماییم کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام و وقت بخیر
 با توجه به سرگیجه موقتی که همراه با خواب آلودگی بوده ، اهمیتی ندارد و بی نظمی سیکل خواب میتواند توجیه کننده سرگیجه شما باشد
 سعی کنید سیکل خواب خود را اصلاح کنید و در مورد علایم افسردگی و درمان آن مشاوره با روانپزشک انجام دهید ، خواب آلودگی میتواند ناشی از افسردگی باشد .