شوهر مهرطلب

سلام

من و همسرم ۳ ساله ازدواج کردیم شوهرم بشدت مهر طلبه یعنی خودشو به آب و آتیش میزنه که توجه بقیه به ویژه خانواده شو بدست بیاره

من این کارو تا حدودی قبول دارم ولی دیگه شوهرم بیش از اندازه محبت میکنه

مثلا دائما در حال پول خرج کردن واسه خانوادشه و خانواده ش هم معنی قرض رو نمیفهمند و همش ازمون پول میخوان

ما توی شرایطی نیستیم که بتونیم کمکشون کنیم

من طی این ۳ سال واقعا خیلی سعی کردم روی شوهرم تاثیر بزارم و متوجه کارش بکنم

ولی اصلا فایده نداره بارها این سوال رو در اینجا مطرح کردم و جواب تاثیر گذاری نگرفتم که باید چه کنم من خسته شدم از این که همه چشمشون به زندگی و جیب ما باشه

و دیگه اینکه همسرم اصلا نمیتونه نه بگه

من بهش گفتم به هرکسی به اندازه محبت کن نه بی اندازه ولی به خرجش نمیره دیگه کم آوردم واقعا...

من خیلی اهل پول جمع کردن و بقولی زندگی ساختنم ولی همسرم باوجود این همه زحمتی که میکشن تمام پولش رو میبخشه و خیلی زود احساساتی میشه

تورو خدا بگین چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
با توجه به مواردی که ذکر کردید تمام تلاش شما برای تغییر ایشان بوده اما باید توجه کنید که ما نمی توانیم دیگری را تغییر دهیم. شما می توانید تنها روی انتخاب های خودتان کنترل داشته باشید.

بنده نمی دانم شما منتظر چه جوابی هستید که احساس رضایت کنید من  وظیفه دارم به شما کمک کنم تا بصورت واقعی با مسائل روبرو شوید.

باید عرض کنم به نظر بنده با خود خلوت کنید، به این مساله خوب فکر کنید که اگر قرار باشد ایشان هیچ تغییری در 5 سال آینده نداشته باشند و همینطور که هستند ادامه دهند آیا حاضر هستید این فرد را به عنوان همسر همراهی کنید؟ آیا می توانید بدون هیچ تغییری ایشان را با همین ویژگیها بپذیرید؟

اگر پاسخ شما منفی است باید بصورت جدی وارد عمل شوید و اقدام موثر داشته باشید و به کمک یک روان شناس بصورت حضوری برای زندگی و آینده خود تصمیم بگیرید. شاید اقدام جدی شما باعث تصمیم برای تغییر در او شد و در غیر اینصورت این شما هستید که برای خود و زندگی خودتان تصمیم خواهید گرفت.

اما اگر پاسخ شما مثبت است به هیچ عنوان به دنبال تغییر دادن او نباشید و زندگی خود را در کنار ایشان ادامه دهید.

موفق باشید.