سلام من 9 اسفند قاعدگیم شروع شد

و چون پریود هام بین 32 تا 35 روزه هستش، برای اقدام از کیت تخمک گذاری استفاده کردم

و روز تخمک گذاریم 25 اسفند بود

دیروز 15 فروردین آزمایش بتا دادم و مثبت بود

رسولت ۱۰۰۰< بود

الان چند وقته باردارم؟

آخه برام غیر منطقی میاد از 9 اسفند که اولین روز آخرین قاعدگیم بود حساب کنم

اونوقت کسی تخمک بارور نداره که؟

درضمن حدود یک هفته هم قاعدگی هست کسی نزدیکی نداره

باید از روز تخمک گذاری محاسبه بشه که تخمک فعال هست یا حداقل دوسه روز بعد یا قبلش

میشه توضیح بدین؟

و من الان چند روزه باردارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل معمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تخمک گذاری با توجه به طول دوره سیکل های قاعدگی شما در نظر گرفته میشه
معمولا ۱۴تا۱۶روز قبل از شروع قاعدگی بعدی تخمک گذاری اتفاق میافته که البته حتی اگر نزدیکی ۳تا۴روز قبل از وقوع تخمک گذاری هم صورت گرفته باشه باز امکان بارداری وجود داره
در هر صورت سن حاملگی از اولین روز آخرین قاعدگی شما محاسبه میشه