رشد کلامی کودک

باسلام ‌و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز. من یه پسر ۱ سال و ۱۰ ماهه دارم که کلمات رو ادا میکنه درحد ۱۲-۱۳ کلمه...ولی جمله کوتاه نمیگه. چکار کنم که روند صحبت کردنش سریعتر رشد کنه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت به خیر

برای جمله گویی معمولا تعداد ۵۰ کلمه بیانی باید کودک داشته باشه پس باید تعداد کلمات کودکتون افزایش پیدا کنه

پیشنهاد من اینه که باهاش بازی کنید و اجازه بدید بازی رو خودش انتخاب کنه و بعد در قالب بازی اسم چیزها رو نام گذاری کنید