شکایت از همسر بابت کتک زدن

همسر من هفت ماه قبل من رو کتک زده من پزشکی قانونی رفتم و شکایت کرد...با روند طولانی حالا بعد از هفت ماه ما رو فرستادند شورای حل اختلاف برای سازش اما من کاملا مطمینم که این مرد رو نمیخوام و نمی خوام برگردم به اون زندگی، وکیل من میگه کوتاه بیا تا مبلغی بجای مهریه بگیری و طلاق بگیری وگرنه چهار یا پنج سال باید روند طلاق رو طی کنی، اما من میدونم همسر من آدم توافق نیست،

بنظر شما که وکیل هستید کدام راه رو انتخاب کنم:

۱.ایشون رو نبخشم و مهریه ام رو به اجرا بگذارم و دادخواست طلاق بدم و پنج سال منتظر بمونم؟ آیا واقعا این روند پنج سال طول میکشه یا وکیل من برای عقب نشینی من این حرف رو میزنه؟

۲.بهش بگم در ازای گرفتن طلاق و مبلغی برای مهریه او را میبخشم که بعید میدونم قبول کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
مسلماً چنانچه تسریع در امر طلاق برای شما در اولویت هست و طرف مقابل اموال و استطاعت مالی معادل مهریه شما نداشته و براحتی امکان وصل آنرا ندارید و نیز با توجه به روند سخت و طولانی درخواست طلاق بصورت یکطرفه و لزوم ارائه دلیل مبنی بر اثبات عسر و حرج خویش و یا تخلف طرف از شروط ضمن عقد ، راه توافقی به نظر بهتر و منطقی تر بوده و سریعتر انجام خواهد پذیرفت .
موفق باشید