آمپول فمولایف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 485 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .هفته 29 بارداری ام از هفته 16 سرکلاژ شدم و استراحت مطلق و هر هفته امپول فمولایف عضلانی در منزل برایم تزریق میکردند ماما ..از بعد عید باید دوهفته یکبار بزنم ..امروز برای موعد زدن امپول بود که گفتن آروم برم با ماشین و ضربان قلب جنین گوش کنم ...خلاصه از ظهر که امپول زدم انگار چاقو پشتم بریده از سوزش درد و الان نمیتونم اصلا پام تکون بدم ...دوش آب گرم گرفتم اما دردش بیشتر شده میشه راهنمایی کنید ممکنه بد تزریق شده عوارض چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
احتمال داره بخاطر تزریق باشه ولی در اینصورت درد نباید شدت پیدا کنه اگر ادامه داشت به پزشک خودتون سریعا اطلاع بدید

تجربه شما

سلام امروز جای آمپول اندازه گردو متورم شده ...دردم هنوز خوب نشده