مشکل در رابطه جنسی

سلام من تازه ازدواج کردم و یه دو هفته ای میشه که با شوهرم اولین نزدیکی رو داشتم و  بکارتم برداشته شده اوایل تا هفته اول خیلی درد داشتم و بجز درد چیزی حس نمیکردم اما الان در صورتی که از هیچ گونه ژلی هم استفاده نمیکنیم هنگام نزدیکی و دخول هیچ گونه احساس لذت و دردی ندارم و شوهرم خیلی با معاشقه و ... سعی در ارضا کردن من داره ولی من متاسفانه هیچ حسی ندارم،آیا بیماری دارم و باید به پزشک مراجعه کنم؟؟کمکم کنید لطفا منو شوهرم خیلی ناراحتیم(معاشقه طولانی داریم و من از لحاظ جسمی و روحی کاملا آماده  میشم و شوهرم چیزی کم نمیزاره ولی درهنگام دخول حسی ندارم )

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل .. وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
خیر نگران نباشید این موارد بین زوجینی که تازه ازدواج کرده اند طبیعی است.
خودتان را رها کنید. بر روی معاشقه و لمسی که می شوید متمرکز شوید. تا تحریک کامل نشدید دخول نکنید. به تدریج ژل را کنار بگذارید.
اگر تا شش ماه همینگونه بودید حضورا به همراه همسرتان مراجعه کنید
موفق باشید