درد داشتن حین رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 150 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ۲هفته ست عروسی کردم هنوز نتونستم رابطه داشته باشم. میترسم. وقتی سرش میره درد شدید احساس میکنم، باید چیکار کنم انقدر درد شدید نکشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می توانید از ژل لوبریکانت استفاده کنید این ژل باید روی آلت تناسلی آقا مالیده شود همزمان با دخول بهتر است ناحیه کلیتوریس توسط همسر تحریک شود قبل از رابطه نیز باید معاشقه به مدت طولانی داشته باشید موفق باشید

تجربه شما

سلام دکتر وقت بخیر. دکتر منم همین مشکل رو دارم شوهرم خیلی رعایت میکنه. تحمل درد رو اصلا ندارم. نگرانم نتونم رابطه برقرار کنم.. میشه بگید چقدر زمان میبره این درد از بین بره؟ برای جواب اون خانم که گفتید بین من و همسرم رعایت میشه اما فایده نداره و از درد چیزی کم نمیشه

@ماریانا۷۰

سلام دوست عزیز نگران نباشید باید زمان بدهید این وضعیت شما طبیعی است به مرور وضعیت شما بهتر می شود موفق باشید