سلام پسرم سه سال و شش ماهش هست یه چند روزی هست موقعی که خواب هست سرفه میکنه و از خواب بیدار میشه یکم.که بهش آب ولرم میدم می خوره قطع میشه ولی باز ممکنه بعد یکی دو ساعت اتفاق بیافته و بیشتر تو خواب اینجوریه سرفه هاشم بعضی اوقات خشکه و بعضی اوقات خلط دار ممنونم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
هنگام خواب با بالش مناسب سر کودک را بالاتر قرار دهید. هوای اطراف با بخور مرطوب باشد. سرفه انواع مختلفی دارد بهتر است توسط پزشک نیز معاینه شود.