چشم چرانی همسر

سلام خسته نباشين.همسر من همه  خانومارو نگاه میکنه طوری که کسی از دستش در نميره. و چند نفر هم به خودم گفتن، ولی برام مهم نبود چون لحظه ای بود، مشکل من الان اینجاست که يه روز مادرم رو با لباس زیبا دیده و اومد خونه گفت مامانت مثل خارجیا شده بود.  و از اون روزه هر جا مادرم رو میبینه همش باهاش صحبت میکنه زیر چشمی نگاهش میکنه و لبخندهای پی در پی ميزنه انگار نه انگار که من کنارشم منو اصلا نمیبینه. طوریکه مادرم هم متوجه شده و جلوی همسرم به خودش بیشتر ميرسه و خیلی باهاش شوخی میکنه. حتی مادرمم چند ماه پیش بهم گفت شوهرت مانتو جلو باز دوست داره و فلان چیز دوست داره گفتم از کجا میدونی گفت منو زیاد نگاه میکرد. دیگه واقعا نميتونم اينو تحمل کنم راهنماييم کنین.

اینم بگم تا قبل این جریانات از مادرم خوشش نمیومد و 8ساله ازدواج کردیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام

این مساله که ممکن است آقایان با تفاوت بیشتری نسبت به خانم ها نگاه کنند مساله ای است که خیلی رایج است. از طرفی اکثر این افراد بیشتر از اینکه با منظور نگاه کنند از روی عادت نگاه می کنند. و در حقیقت این نگاه کردن بصورت عادت در آنها شکل گرفته است.

اما مساله اصلی این است که شما می فرمایید متوجه نگاه های خاص خود نسبت به مادرتان شدید و این بخش شما را ناراحت کرده است.

در این صورت بایستی این مساله را خیلی شفاف و روشن اما نه با زبان دعوا و بصورت مشاجره با همسرتان مطرح کنید.
به این شکل که بفرمایید من متوجه نوع نگاه و تغییر رفتار و موضع شما نسبت به مادرم شدم. این مساله من را ناراحت کرده و با وجود اینکه اعتماد دارم باید بگم از نظر احساسی این مساله برای من خوشایند نیست.
خواهش میکنم که به این رفتار ادامه ندهی به این دلیل که باعث بروز ناراحتی و سردی در رابطه ما خواهد شد.
در صورتی که این نوع رفتار ها تکرار شد لازم است بصورت جدی برخورد کرده و نتایج انتقال این حس منفی را توسط ایشان به خودتان به او گوشزد نمایید.
و اگر باز هم ادامه پیدا کرد جهت مشاوره حضوری با یک روان شناس مشورت کنید.
موفق باشید.