سلام، من یه دختره تقریبا ۴ ساله دارم بعضی وقتا خیلی با ناحیه ی تناسلیش ور میره از سه سالگیش چند باری دیدم این کارو انجام میده طوری که عرق میکنه خیلی نگرانم کرده این کارش تاچند وقته پیش اصلا به روش نمیزدم و سعی میکردم صداش کنم و با خوراکی یا چیز دیگه سرگرمش کنم. ولی دیروز خیلی عصبانی شدمو دعواش کردم بهش گفتم چرا کارهای بد میکنی با تعجب میگفت من که کار بدی نکردم. میخواستم ببینم چجوری باهاش رفتار کنم احتیاج هست ببرمش پیش مشاور؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
مادر عزیزم کودک شما در سن طبیعی کنجکاوی جنسی و شناختن اندام های تناسلیش قرار داره که لمس کردن اون کاری عادی هست،در این سن کودک متوجه میشه که حساسیت بخشی از بدنش نسبت به سایر نواحی متفاوته و کمی با حس لذت همراهه اما لمس ناحیه جنسی در این سن به هیچ عنوان با هدف لذت جنسی به شکلی که در ذهن یک فرد بزرگسال هست انجام نمیگیره و صرفا با بی توجهی شما به مرور برطرف خواهد شد. کودک شما اصلا فکر نمیکنه که در حال انجام دادن کار بدی هست و دقیقا زمانی که با توبیخ شما روبرو میشه احساس میکنه که کار بسیار بدی کرده و دچار احساس گناه میشه، در حالی که واکنش شما در چنین موقعیتی معمولا باید پرت کردن حواس دخترتون یا معطوف کردن توجهش نسبت به موضوع جذاب دیگه ای باشه و همچنین از تنها موندن یا بازی کردن با درب بسته اتاق با هم سن و سالهایش جلوگیری کنید تا بتونید نظارت دقیق تری رو روی رفتارش داشته باشید. موفق باشید