علاقه همسر به رابطه آنال

با سلام. اگر در دوران عقد متوجه علاقه زیاد و اصرار همسر به رابطه مقعدی بشیم و با وجود خطرات و عوارض اون فرد قانع نشه باید چکار کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام

رابطه مقعدی از آن دست روابطی است که در جامعه و میان مردم به یک تابو تبدیل شده و حتی صحبت از این نوع رابطه نیز با احساس شرمساری و گناه همراه است. به رغم این واقعیت انجام این فعالیت جنسی در حال افزایش است.

زوج‌های بسیاری در پی کنجکاوی و تجربه و لذت بردن از نوع جدیدی از رابطه جنسی یا در اثر مشاهده فیلم‌های مستهجن مایل به داشتن رابطه جنسی مقعدی هستند و این مورد بایستی با رضایت هر دو انجام گردد.
استفاده از روان کننده در رابطه مقعدی بسیار مهم و ضروری است. استفاده از لوسیون‌های بر پایه آب نیز مناسب است. در استفاده از روان کننده صرفه جویی نکنید زیرا میزان درد و ناراحتی را کمتر می‌کند.

همانطور که میدانید مقعد دارای  ماهیچه محکم و حلقوی است. این ماهیچه میتواند به جهت فشار زیاد به آلت تناسلی مرد مانع از خارج شدن منی از آلت شده به همین جهت پس زده میشوند ، متاسفانه از عوارض این بازگشت منی میتوان به فشار بسیار زیاد بر روی کیسه منی و غدد پروستات اشاره نمود .

احتمال این که استفاده مکرر از رابطه مقعدی ماهیچه ها شل گردد و حتی کنترل مدفوع دچار اشکال گردد.

لذا با توجه به این موارد با همسر خود صحبت کنید و رابطه مقعدی را به حداقل برسانید.