چرخاندن اسباب بازی و وسایل

سلام وقتتون بخیر ، پسر ۱۶ماهه ای دارم که علاقه داره به اینکه هر چی دستش میاد رو میبره رو کاشی آشپزخونه اونجا میچرخونه ، متوجه شده اونجا فقط قابلیت چرخش رو داره ، البته بگم از وقتی نوزاد بود چرخیدن اجسام رو باباش بهش یاد داده ، درسته در حد چند دقیقه بازی میکنه ولی علاقه زیادی  داره ، از درب قابلمه ها گرفته تا هرچیزی که بشه بچرخوندش ، چیکار میتونم باهاش بکنم خیلی نگرانم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیزم سلام. اگر فقط  و فقط همین مورد خاص در فرزند شما باشه، مسئله حساسی نیست و صرفا نوعی علاقه به بازی چرخشی هست. اما اگر فرزند شما علائم دیگه ای مثل مشکل ارتباطی، کلامی، حسی و ... داشته باشه، باید برای ارزیابی روانپزشک کودک مراجعه کنید.