وابستگی شدید فرزندم به همسرم

سلام. ببخشید یه پسر دوساله دارم که خیلی خیلی به پدرش وابسته هست اونقدری که تا زمانی که همسرم باشه به هیچ وجه پیش من نمیاد و از پدرش توقعات زیادی داره که باید صد در صد حواست به من باشه همش با من بازی کنی همش بغلم کنی اگرم همسرم چنین کاری نکنه گریه و جیغ و بی داد. واقعا وظیفه من چیه. چون هیچ جا نمیتونیم با همسرم همراه باشیم آخه پسرم اذیتم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
با توجه به سن پسرتون طبیعیه این وابستگی ... اکثر بچه ها به مادر وابسته هستن ولی در مواردی نادر این وابستگی به پدر هم ایجاد میشه .... البته باید موارد دیگه ای هم چک بشه مثلا اینکه پسر شما آیا رابطه با دیگران برقرار میکنه رابطه چشمی و عاطفی با پدربزرگ یا مادربزرگ یا خاله و عمه و یا فقط با پدرش رابطه داره ...  اگر رابطه ش با بقیه خوب و نرمال باشه جای نگرانی نیست بعد از مدتی این وابستگی کم میشه شما باید صبوری کنید .... گاهی به این دلیل که پدرش ساعت کمتری منزل هست وقتی که هست دوست داره با ایشون وقت بگذرونه و توجه ایشون رو میخواد بنابراین بهتره خیلی حساس نشید و سعی کنید رابطه خودت رو با پسرت بهتر کنی در ساعتهایی که پدرش نیست بیشتر با پسرت تعامل کنی و بهترین راه هم بازی کردن هست ... بازی هم باعث بهبود رابطه میشه و باعث رشد بچه میشه.
موفق و موید باشید