لرزش دست

سلام من از سن 13 سالگی دچار مشکل لرزش دست شدم همیشه دستام میلرزه این مورد خیلی روحیمو بهم ریخته حتی گاهی اینقدر استرس بهم وارد میشه که لرزش دستامم بیشتر میشه بخدا خیلی خجالت میکشم تا بحال دکترم نرفتم چون دوست نداشتم یه مشت قرص بخورم و بدتر بشم گاهی از شدت ناراحتی اینقدر وضعیت بدتر میشه که واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم وقتی اعصبانی یا استرس بهم وارد میشه اینقدر لرزش دستام و تپش قلبم بالا میره که اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم ناچارم همه جا بیشتر دست تو جیب باشم از متخصصین محترم خواهش میکنم اگه درمانی هست بهم راهنمایی کنن اینم بگم که گاهی بخاطره لرزش و تپش بالا پرانول میخورم یکمی بهتر میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، بنظر میرسه شما مبتلا به ترمور اولیه یا لرزش مادرزادی هستید، شاید اگر در اطرافیان خود بگردید کس دیگری را  با همین شکایت پیدا کنید. در این وضعیت شما چاره ای ندارید جز مصرف دارو به شکل همیشگی، چون این شرایط خوب نمیشود اما کنترل میشود، نیازی به مصرف یک مشت قرص! هم نیست، همان پروپرانولول اگر با دوز صحیح و کافی مصرف شود، درمان شماست. حتما به روانپزشک مراجعه کنید.