سلام  من ٧ ماهه ازدواج كردم و بارها دعوا با همسرم داشتم و دوبارش خيلى شديد بود. ٣ تا خواهر شوهر دارم كه هر سه از همسرم بزرگترن. خواهر شوهر بزرگم كه اتفاقا معرف من بوده و باعث اين وصلت شده شوهرم رو مثل موم تو دستاش داره و با اينكه همشون ادعا ميكنن بافرهنگ اند و دخالت تو كارشون نيست ولى خيلى شديد احساس ميكنم به شوهرم خط ميده. از طرفى شوهر من چون با ٣ تا دختر بزرگ شده همه چيز زندگيمونو بهشون ميگه و ديدارهاشو باخواهرش از من مخفى ميكنه وكلى به خواهرزاده هاش سرويس ميده.

تورو خدا اگه كسى ميتونه بهم كمک كنه.

من خيلى خانواده همسرم رو دوست داشتم ولى از چشمم دارن ميوفتن

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
خوب وقتی همسر شما به سفارش خواهرشون و با معرفی ایشان با شما آشنا می شود می توان به این موضوع پی برد که این ارتباط، ارتباط نزدیکی است.
از طرفی به نظر می رسد شما مدت زمان کافی برای شناخت ایشان صرف نکردید و یا به نشانه ها بصورت کافی دقت نداشتید.
اما در حال حاضر باید عرض کنم به دلیل نوع رشد و تربیت ایشان بعید است که به راحتی این چرخه متوقف شود از طرفی  در این مساله فقط شما و همسرتان نیستید بلکه 3 خواهر دیگر هم دخیل هستند در نتیجه کار برای شما بسیار مشکل خواهد بود. در نتیجه بصورت نوشتاری نمی توانیم به حل مساله بصورت موثر بپردازیم.
پیشنهاد می کنم قبل از این که رابطه شما و ایشان بیشتر از این خراب شود و مشکلات ابعاد بزرگ تری به خود بگیرند برای حل کردن مشکل خود بصورت حضوری به مشاور مراجعه نمایید.
شاد و موفق باشید.