سلام ،پسرم یک سال و نیمه هست، چهارتا دندون جلوییش سیاه شده، سه تاش شکسته و وسط یکیش سوراخ شده، قطره آهن ندادم بهش، نمیدونمم کی دندوناش شکسته، از وقتی دراومد همینجوری بود، چیکار کنم دندوناش درست بشه؟!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.دندانهای فرزندتون بشدت دچار پوسیدگی شده و باید هرچه زودتر تحت بیهوشی درمان مناسب براش انجام بشه.لطفا بهداشت دهانش رو رعایت کنید و دندانها رو روزی دوبار تمیز کنید و مصرف شیر موقع خواب رو قطع کنید.