سلام دوست عزیز.من چهار ساله که ازدواج کردم و یک بچه 19 ماهه دارم.همسرم یه مرد واقعی هست بسیار مهربون و خانواده دوست و محترمه.ولی متاسفانه چند وقتی میشه که خیلی سریع عصبانی میشه و بسیار نسبت به آینده نا امید رفتار میکنه.

علت رو جویا شدم حرفی نمیزد تا امروز که نشست گریه کرد و گفت خیلی شهوت بالایی داره و خودارضایی میکنه و این مشکل رو از بچگی داشته میگفت احساس پشیمونی دارم حالم از خودم بهم میخوره این کارم زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده ولی نمیدونم چکار کنم

منم به خاطر نگهداری از بچه و کارای خونه خیلی گرفتار و خسته میشم ولی همسرم مدام میگه مشکل دارم و شهوتم خیلی زیاده

میگه احساس میکنم دونفر هستم یه خوب و یه بد که مدام توی جنگ با هم هستن .

نمیدونم نیاز هست ایشون به روانپزشک مراجعه کنن یا نه.

ممنونم .

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل مادر خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با توجه به شرح حال ارسالیتون به نظر می رسد همسر شما از یک اختلال روانپزشکی جدی رنج می برد ( شاید اختلال افسردگی دو قطبی ) به منظور تشخیص دقیق مشکل و نیز درمان دارویی و غیر دارویی لازم است همسر شما در اولین فرصت به یک روانپزشک مراجعه نمایند .