رشد جنین

سلام و‌خسته نباشید،من دو‌قلو‌باردارم و الان با محاسبات دکترم باید ۳۴ هفته میبودم،ولی تو سونوی قبل زایمان که به تازگی رفتم،۳۳هفته نشونم داد،آیا مشکلی هست که رشدشون ضعیفه؟چون‌ چند  بار هم‌کمتر از هفته شون‌نشون دادن،با این‌حساب تاریخ زایمان هم‌باید سه هفته عقب بیفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ملاک ما برای تعیین سن حاملگی تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی است و اختلاف یکی دو هفته ای در سونو طبیعی است برای تعیین زمان مناسب زایمان حتما با پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش