سخت گیری همسر و بارداری ناموفق

سلام من تازه وارد۲۰ سال شدم و تفاوت سنیم با شوهرم زیاده طی بارداری های ناموفقی که داشتم روحیم خیلی بد شده و بهانه گیر و بدبین شدم و شوهرم درک درستی از روحیه ام نداره و تا حالا هیچ کاری برای تغییر روحیم انجام نداده حتی کلاس ورزشی هم اجازه نمیده حالا میخوام ازش جدا بشم شما راهنمایی کنید لطفا ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
دوست عزیز نمی دانم که شما بدون شناخت با همسرتان ازدواج کرده اید یا نه؟
اما مسلما شناخت کافی از همسرتان پیدا نکردید
طلاق همیشه آخرین گزینه برای یک رابطه است سعی کنید قبل از هر اقدامی و تصمیمی به مشاور مراجعه بفرمایید
دوست عزیز تغییر دادن روحیه فقط با کلاس ورزشی امکان پذیر نیست می توانید برنامه های رقص و برنامه های ورزشی را از اینترنت دانلود کنید و روزانه برای خود بگذارید و با آنها ورزش کنید
موزیک هایی گوش دهید که حال و هوای شما را عوض کند.
برای خود بنویسید از حال و هوای خود باعث می شود ناراحتی هایی که دارید را به کاغذ منتقل کنید و بعد انها را پاره کنید و دور بریزید
هدفی برای خود در نظر بگیرید و برای رسیدن به آن تلاش کنید
کتاب شادمانی درونی از نشر دانژه را مطالعه بفرمایید

موفق و موید باشید