سلام خسته نباشید ببخشید من ۱۷ اسفند با آمپول پرژسترون پریود شدم ودکتربهم قرص استروژن وپرژسترون دادن که استروژن از۵ قاعدگی شروع کردم وپرژسترون هم از۱۵ قاعدگیم که هم استروژن میخوردم هم پرژسترون دکتربرای دوماه به من دارو دادن یعنی دوتا بسته استروژن وده تا هم اضافه که گفتن کامل کننده اونا هست ودوتا بسته پرژسترون ده تایی الان یه بسته پرژسترون خوردم تموم شده میخوام  بدونم استروژن رو ادامه بدم تا کی؟؟اگه پریودشدم هم بخورم یانه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز از شب ۲۵ سیکل قاعدگی باید قرص مدروکسی پروژسترون و قرص استروژن را قطع کنید و اگر قصد بارداری دارید مجدد از شب ۵ قاعدگی شروع به مصرف قرص استروژن کنید اگر قصد بارداری ندارید می توانید از شب پنجم قاعدگی برای منظم شدن پریود خود  از قرص های جلوگیری نیز استفاده کنید موفق باشید.