سلام دخترم دو ماهشه اصلا سینه نمیگیره با هرترفندی بگید استفاده کردم انجمن شیر مادر بردم با قطره چکان دادیم با رابط دادیم. با قاشق دادیم.همه راه ها را امتحان کردیم.اصلا وقتی میارمش زیر سینه با زور میخواد از من جدا بشه...من خودم اصلا نمیتونم با شیشه بهش شیر بدم چون عذاب وجدان میگیرم تو را به خدا اگه راه حلی دارید بگید من انجام بدم...همش بغض دارم..خدایا کمکم کن...

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

با بزرگتر شدن شيرخوارتان با احتمال زياد مشكل برطرف خواهد شد ( البته اگر سينه تان از نظر ساختمانی مناسب برای شيردادن باشد و شيرتان كافی باشد). در صورتيكه به هيچ عنوان تسليم نشويد و به سمت شيشه نرويد.