ممنون از پاسخ گوییتون

ببخشید بعلت شدت پریود ناقص توضح دادم.

من به دلیل سپتوم رحم دوشاخ و تخمدان پلی کیستیک لاپاراسکوپی و هیسترو انجام دادم و ۱۶ ام اسفند ماه انجام دادم .

یک هفته لک بینی رو داشتم. بعدش قطع شد و تا اینکه ۲۷ ام اسفند ماه لکه بینی شروع شد زنگ زدم گفتن عادیه بعد عمل .

بعدش از ۲۹ به خونریزی شدید افتادم و تا چهار روز شدید شدید بود و اجازه عوض کردن نوار رو هم نمیداد بعدش یکم کمتر شد و تا الان که ۱۱ فروردین هستش ادامه داره با شدت کمتر.

امروز ۲۵ امین روز عمل هستش و باید استروژن و پروژسترون رو باید قطع کنم و یک هفته نخورم و بعد دوباره دوره بعد شروع کنم به مصرف پروژسترون .

الان احساس میکنم با قطعش دوباره پریود داره بیشتر میشه و شروع دوباره.

کمکم میکنید.؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل مدرس
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به شرح حال شما بهتر است تحت نظر پزشک شروع به مصرف قرص جلوگیری کنید تا پریود شما قطع شده و دوره های پریود شما منظم شود  و روزانه از قرص آهن استفاده کنید موفق باشید.