مادرم ۱۵ سال دارو مصرف میکرد افسردگی شدید داشت این اواخر دارو هاش باید عوض میشد که تا اومدیدم عوض کنیم فوت کرد. بخاطر یه حرف اینکار رو کرد. موقع این کار معلوم نبود حالش خوبه یا بد. در حد متوسط بود. تکلیفش چیست.اگه خوب بوده گناه کرده. خیلی مومن بود نمیدونم چرا یک دفعه اینجوری شد بی نماز. حتی به مسجد سنگ انداخت

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر ایشان کاملا بی‌اختیار این کارها را انجام داده باشد و در حالت طبیعی نبوده، گناه نکرده است. خداوند در برابر اراده و اختیار، انسان را بازخواست می‌کند. اما اگر در حالت طبیعی و اختیار بوده است، گناه کرده است.
در هرحال برای مادرتان بسیار دعا و استغفار کنید و هرچه می‌توانید برای ایشان کار خیر بفرستید. اگر نماز و روزه‌ی قضا داشته، برایش بجا بیاورید.